About

Ma numesc Ynes.  Nascuta in primavara lui `91, mama m-a facut un “peste”. Nu o sa ma gasesti niciodata la un birou mai mult de 2 ore. Nu suport!

Exista o vorba despre noi, Pestii, cum ca afirmam:“Nu vreau să fiu milionar, doar să trăiesc ca un milionar”, cam asa e si cu mine. Sunt o modesta cu multe dorinte. Sunt lenesa. Restrictiile ma fac sa rad. Sunt aproape inexistente si pentru mine libertatea si fericirea primeaza inainte de toate. Lucrurile care ma impresioneaza sunt destul de rare. Daca imi vei spune ca maine va veni apocalipsa, ca guvernul isi bate joc de natie, ca nu stiu ce eveniment s-a mai intamplat, o sa ma ia somnul. Sunt sarcastica, rau. Nu vreau sa ma enervez ca imi creste tensiunea. Nu-mi plac confruntarile, probabil pentru ca, de obicei, pana sa ajung sa ma confrunt cu cineva, uit ce m-a iritat de fapt. Nu mi-e sete, desi sunt Peste, nu beau apa mai deloc. In schimb, beau ceai de tei si multa cafea. Pe strada inot. De obicei, privesc partea plina a paharului. Visez mult la idealurile mele. Einstein, Peste fiind, a reusit sa schimbe omenirea. Asta imi doresc si eu. Cum? Deocamdata nu stiu.

Nu prea vad ce e in fata mea, prim-planul. Vad doar in perspectiva. Stau prost cu memoria. Placerea inainte de toate. Imi place sa rad si sa ii fac pe cei din jurul meu sa rada. E un dar de la Dumnezeu. Daca insa, nu-mi place de tine, nu-ti voi spune direct, din teama de a nu te jigni, dar tu singur iti vei construi antipatia fata de mine si ma vei considera o persoana dezagreabila si plictisitoare. Sunt schimbatoare si iubesc sa ma contrazic. Reusesc sa vad trecutul, prezentul si viitorul ca pe un tot. Desi viitorul e ambiguu. Imi place sa cred ca voi trai vesnic si de aceea nu prea am grija de mine. Sunt o maestra a satirei si o voi face atat de lejer, incat nici nu iti vei da seama exact care a fost intentia mea. Umorul e camuflat tot timpul. Am o imaginatie bogata si urasc sa raspund la intrebari directe prin “da” sau “nu”. E superficial si pentru mine va exista tot timpul: “poate”.

Cateva despre mine. Tot ce mi-am dorit, cu multa munca, s-a indeplinit. IN clasa a9a am intrat in Colegiul National Sfantul Sava. In clasa a10a, semestrul 2, m-am mutat in Mark Twain International School, pentru a sustine bacul international, pentru care momentan invat si duc lupte seculare. Ideea de scris nu imi place. Nu ma vad stand toata ziua la un calculator scriind diverse. Scrisul e doar un pretext pentru documentare. De fapt, asta imi place la scris: documentarea, sa aflii mereu ceva nou, sa descoperi, sa razi. Si aici intervine “foaia” pe care scrii: blog-ul.

P.S.: Nu am cont pe Twitter.

P.P.S: Dupa cum vezi, textul de mai sus nu are nicio coerenta.

P.P.P.S: Astea sunt generalitatile Pestilor. Trage concluziile singur.

5 responses to “About

 1. tudorgrigore

  Ma intriga personalitatea ta si as dori sa aflu mai multe despre tine … daca se poaste … Yahoo id tudorgrigore@ymail.com

 2. Salut , imi place cum si ce scrii , te felicit;)

 3. Hey!
  Vroiam sa iti spun ca imi place incoerenta ta si ma intrebam dk frecventezi sa scrii reviews pentu ceva sau dk pur si simplu e o pasiune 😛
  Oricum ar fi, mi-ar face placere dk ai avea chef sa socializezi un pic ^_^.

  (btw. nu sunt roman si sper ca nu am gresit prea mult la scris… v..v mrg, sunt roman dar nu stau de o perioada chiar atat de lunga aici.)

  Cheers! \m/ ^_^

  daniel_lazarescu1990@yahoo.com

 4. salut

  as dori sa cumpar un articol pe blogult au , nu am dat de nici un contact si ptr asta scriu aici

  ms.

  vb pe mess ? kraciun.andrei

 5. Diana

  Buna ziua,

  As fi interesata de un link-exchange intre motruinfo.ro (http://articole.famouswhy.ro) si blogul dvs. Daca sunteti interesat astept un email pe diana@motruinfo.ro

  Cu respect,
  Balanoiu Diana

  (Dupa vizualizare as avea rugamintea ca acest comentariu sa fie sters)
  PS: Va rog includeti link-ul si titlul dorit pentru a va adauga.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s