De azi, sunt a dracu`!

Prioritatea numarul unu in viata oricarui om ar trebui sa fie: INTOTDEAUNA SA ITI FACI O LISTA DE PRIORITATI. Prima, va fi viata mea. Restul e discutabil. Pana la urma cand mori, nu mori odata cu prietenii tai, familia etc. Nu e ca si cum ati merge la o bere sau la o nunta impreuna. E ca si cum cineva ar conduce un tractor si in plin camp te-ar arunca din el. Atunci vei fi singur si te vei intreba de ce tractorul ala merge mai departe si tu ai ramas singur, aici, in camp.

Nuu, nu e bine nici sa iti neglijezi aproapele si persoanele la care tii. Pur si simplu, uneori trebuie sa faci compromisuri si sa iti stabilesti unele prioritati. In ultima luna am invatat mai mult ca oricand ca toata lumea isi urmareste interesul. Important e sa nu fi tu ala prostu` care sa stea sa boceasca ca de ce nu ai o viata a ta, de ce te-a preocupat in mod constant viata altora. Stiti cliseul ala cu “viata e scurta”. Pentru unii, timpul trece super repede. Pentru altii, care nu isi mai vad propria ograda de gradina vecinului, timpul va trece foarte greu. Vecinu` mai pleaca la o bere, se mai cearta cu nevasta-sa, mai face un copil, mai planteaza un pom. Tu ce faci? Te urci pe gard si privesti la el toata ziua?

Vorbesc in metafore, evident, pentru cine nu intelege aluzia. Asa ca o ultima idee: lumea e plina de prosti. Important e sa stii cum sa te feresti de ei. So think positive and follow your dreams!

Advertisements

2 Comments

Filed under Personal

2 responses to “De azi, sunt a dracu`!

  1. vio

    mi-a placut asta cu ordinea prioritatilor. de multe ori e bine sa nu mai vezi pe nimeni in viata ta…iar cat priveste vecinii si lumea….mai bine fara! e asa de bine fara carcotasi si jegosi care-ti murdaresc viata cu toate mizeriile posibile si imposibile….si oricum ce ai face…gura lumii nu o poti astupa nici macar cu c…t!!! veze-ti de viata mai departe si urmeaza-ti visul!!! ai timp sa regreti multe mai incolo, acum bucura-te de tot ce-i frumos si tanar!

  2. Nobody

    Da ai dreptate o sa ma bucur de tot ce e frumos si tinar dar si cu minte putina,ce ne-am fi facut noi daca toti oamenii erau destepti,eduucati de mici ce inseamna viata,de ce sa aiba principi,de ce sa se respecte,de ce trebuie sa aiba o viata normala si nu sa ajunga drogati sau curve,ca sa pota sa-si intemeieze o familie sa aiba copii pt.care sa fie un ex.pozitiv,chiar daca au facut niste greseli in trecut,sa-si dea seama de asta,sa si le asume si asta e f.important pt.ca altfel nu si le pot indrepta si nu or sa poata merge niciodata cu fruntea sus,si mindri de ceea ce sint ca oameni…pui,pui,cind o sa intelegi ca asa cum gindesti acum alegi un loz pierzator 100%.si trebuie sa intelegi ca sint multe lucruri mult mai importante in viata decit sexul…animalele maninca,fac sex,se culca si o iau de la capat si nici animalele un sint toate asa,multe dintre ele au o viata mai complexa,au responsabilitati.iar noi o avem cea mai complexa si asta pt ca omul a inceput sa gindeasca,sa invete unul de la altul,sa muncesca pt.a o duce mai bine si asa am ajuns in ziua de azi la un asemenea grad de civilizatie.daca gindeau toti oamenii asa si azi traiam in pesteri.pui, sper sa intelegi pina nu e prea tirziu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s