Copilul din tine II- Telenovelele

Mie imi place sa ma uit la televizor. Cel mai mult imi plac telenovelele. Natalia Oreiro e preferata mea. Joaca in “Inger salbatic” si o cheama si Mili. Asta o fi porecla. Oricum, acum ma duc sa imi iau papusile. Ieri, cand am iesit afara cu fetele de la bloc, Diana mi-a imprumutat Ken-ul ei pentru Barbie mea. Acum pot sa il fac pe Ken sa fie Ovi si Barbie sa fie Natalia. Stai asa sa imi aduc punga cu jucarii.

Asa. Gata! Acum trebuie sa le aranjez. Sa inchid si usa la sufragerie, sa nu deranjez pe nimeni. Oricum, eu vorbesc in soapta. Asa m-a invatat mama. Sa nu fiu galagioasa.  Sa fiu “discreta”. Nu stiu ce inseamna asta, dar cred ca inseamna sa nu vorbesc tare. Intotdeauna mi-am dorit o casuta Barbie, dar mama zice ca e prea scumpa. Acum trebuie sa imi fac singura mobila, masina, scaunele. Ma apuc sa construiesc lego. Mai fac un scaun, o canapea, un dulapior pentru haine si un pat. In sfarsit, Natalia ajunge acasa obosita si isi doreste sa se bage in pat, pentru ca bucatarie nu are. Am ramas fara lego. Deci, nu ii este foame. E doar obosita. Si cand sa se duca in camera ei, il gaseste pe Ovi cu o bruneta invelita intr-un cearsaf. De fapt, aia e o batista de-a mea. Si papusa aia e papusa mea Cindy. E mai urata decat Barbie, dar cand esti inselata, cred ca te simti mai frumoasa decat fata cu care te-a inselat. Sau poate ca e doar o scuza care te face sa te simti un pic mai bine. Normal ca Ken se scuza de mii de ori, dar degeaba. Barbie ii trage o palma:

“De ce ai facut asta? Te-am iubit atat de mult! Insemnai totul pentru mine si tu ma inseli?”

“Natalia, iarta-ma, nu e ceea ce crezi!”

Si Natalia, plangand, tranteste usa in urma ei. Usa nu am stiut cum sa o fac. Barbie s-a mutat pentru cateva clipe pe un alt patratel desenat din covor.  O pun undeva pe canapea. Acolo e undeva sus, departe de problemele de acasa. Cred ca e undeva la mare , pe o stanca inalta, se uita la apus, in timp ce ii curg lacrimi de crocodil: “Ce ti-am facut sa merit asta, Ken?”.

Suna telefonu. Nu al lui Barbie. Al meu. E Diana. Vrea sa ne vedem sa il dau pe Ken inapoi. Acum numai exista sansa de impacare intre cei doi. Ovi va pleca de tot din viata Nataliei. Sper ca Diana sa mi-l mai imprumute o zi pe Ken. Vreau ca intr-o zi, sa se impace…

Sfarsit…

Later edit: Pentru cunoscatoare, am o surpriza:

1 Comment

Filed under Funny, Personal

One response to “Copilul din tine II- Telenovelele

  1. pe mine nu ma lasa tata la un moment dat sa ma uit la clona si salome. …noi tot ne chinuiam sa ne strambam capu sa vedem macar imaginile, fara sa auzim sau sa citim ce se vorbeste…ne chinuiam pentru ca televizorul din bucatarie se vedea la capatul holului…:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s