Coca-Cola a pus ochii pe tine!

Vara trecuta mi-am propus sa fac niste banuti. Am acostat o tipa de pe strada care impartea renumitele si enervantele fly-ere (flaiare) la gura metroului, si am intrebat-o cum as putea sa impart si eu. Mi-a dat un numar de telefon si a2a zi am purces spre semnarea contractului. Ma angajasem sa impart “fluturasi” pentru o firma de constructii care participa la un targ chiar in incinta sediului Prisma (de unde pun pariu ca in tineretile voastre, pe la varsta de 5-6 ani, va cumparati haine dragute de acolo, eh, amintiri-acum, insa, s-a ales praful de incinta).
Mi s-a dat un tricou (pe care, in semn de recunostinta, il purtam din cand in cand, pe timpul noptii, dar acum a ajuns o carpa cu care sterg praful) si o sepcuta urata si kitshoasa. Stateam 4 ore pe zi, timp de 5 zile, pentru 2 milioane. Ma enervam nespus de tare cand lumea refuza sa primeasca “fluturasii” si ma puneau pe ignore. Nu i-am condamnat pentru ca stiam ca sunt enervanta. Asta faceam si eu pana sa ajung sa ma ocup personal de treaba asta. Nu pot sa ma plang. Satisfactia a fost pe masura cand am primit in mana banii munciti de mine.
De atunci am inceput sa ii respect pe acesti oameni “enervanti” de la metrou care iti baga pe gat “fluturasi”. Sunt tot tineri, ca si noi, care muncesc cinstit pentru un banut de buzunar. Ei vor doar sa scape de toate cartonasele alea, ca sa plece mai repede acasa. Iar eu, de fiecare data cand ma intalnesc cu vreunul, iau cat mai multe, ca sa le arunc la primul cos de gunoi.
Ieri, cum mergeam cu Mister P. spre KFC (de obicei nu prea mananc de acolo, dar aveam o pofta nebuna de crispy strips) am dat cu ochii de…NISTE OCHI! Coca-Cola si-a trimis tinerii pe strazi, imbracati in IMG_0109niste ochi gigantici, sa imparta Cola Zero (de mentionat: erau reci si picau foarte bine, avand in vedere caldura de afara), impreuna cu un pai (pentru cine nu are dinti), un “fluturas”, evident, si o bonetica de pus pe ochi cand dormi (asta in caz ca nu ai cortine acasa si nu vrei sa te deranjeze soarele de dimineata).
In spatele acestor ochiuri se aflau niste fete normale, care evident, mureau de cald si m-am amuzat teribil cand am vazut ca una din ele, avand ditamai ochiul pe cap, a dat cu capul de un panou. Dupa ce l-a zdruncinat bine, a fugit repede ca sa scape de penibil si amuzamentul trecatorilor. Ca sa faci bani, cred ca doare, uneori. Coca-Cola am auzit ca plateste destul de bine. Bravo lor! Si bravo lor pentru ingeniozitatea afisata!
Evident, am luat si eu un “set” de la tipe si le-am facut o poza. In amintirea ochilor care se vad, nu se uita!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Ce se mai aude, Personal

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s