Interzis in club, daca nu stii mate

Matematica ne ajuta oriunde, oricand. In primul rand, ne ajuta, vreti sau nu sa recunoasteti, in viata de zi cu zi: te duci la piata, vrei un kg de cartofi la pretul cutare, numaru de inmatriculare, numarul tipelor bune care stateau la masa de vizavi, numere pentru “diverse” activitati, numarul copacilor plantati intr-o viata (de obicei – zero) etc.

Ca tot suntem la sfarsitul semestrului, perioada de chin, plina de teze, teste si ascultari pentru a nu ramane repetent, matematica este si ea in topurile celor mai grele materii peste care trebuie sa te lupti sa treci. O pauza din exercitii nu strica, iti mai limpezesti mintea. Dar ce te faci, cand te hotarasti sa te duci intr-o vineri seara, intr-un club de fite sa te distrezi, si dai peste niste bodyguarzi care nu te lasa sa intrii in club pana nu le raspunzi la o intrebare de matematica?! Suna dubios? Eu chiar as fi curioasa sa ii vad pe toti “club-erii” si toti drogatii pusi la zid de niste bodyguarzi.Stii mate? Te las sa intrii! Nu stii mate? Da-i drumu acasa si invata Teorema lui Pitagora!

Dragi ministrii ai Educatiei, daca vreti sa ii stimulati pe elevii romani sa invete, aplicati metoda unde doare cel mai tare: la distractii. Cred cu desavarsire ca daca toate cluburile ar functiona pe baza cunostintelor matematice, ar fi cam goale. Dar din pacate, nu are nici cine sa ne verifice. Din pacate, bodyguarzii nostri sunt la un nivel sub mediocru. Asa ca, ce asteptari sa mai avem.

Priviti clipul de mai jos si amuzati-va!

Seara de matematica

P.S. Articol dedicat Alinei Z.

Advertisements

Leave a comment

Filed under Funny

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s