Pitzipoance de peste granita si trend-ul in randul pitzipoancelor mioritice

Dragii mei,

Ca tot e la moda, ca tot va place voua atat de mult acest subiect “delicios”, “incitant”, ca tot va place sa descoperiti intimitatile, adancurile pitzipoancelor sau a cocalarilor, ca va place sa faceti misto si sa va dati cu parerea despre stilul vestimentar si atitudinea lor “hhaurita”, va invit, cu ocazia nasterii unui nou hi5 de pitzipongeala (de data asta, actiunea se petrece chiar la mine in scoala, profilul fiind, dupa parerea mea, doar o chestiune subiectiva, bazata pe interese “politice”, pe care nu voi sta sa il dezbat- o fac altii si pentru mine), aveti si aici link: pitzipoance din liceul meu ,sa descoperiti un stil nou fata de cum va obisnuia pitzipoanca.org sau cocalarul.org.

Nu stiu daca administratorii acestor veritabile site-uri de caterinca au dat peste ce am dat eu, dar daca au dat,e foarte bine ca uite asa invata pitzipoancele ca nu sunt pitzipoance adevarate DACA NU AU IPHONE!!eQXM8baW6ncqitcgfjPRGosho1_500

Ati auzit? M-am facut inteleasa?! IPHONE fetelor! Asta va mai lipseste!
eQXM8baW6ncldmm9ZfphBx4Co1_400

Desigur, aceste poze sunt destul de decente, fata de ce veti gasi pe acest site: pitzipoance cu iphone

Nici cocalarii de peste granite nu sunt mai prejos! Dragi cocalari, inca odata va mai spun, daca nu aveti Iphone, nu meritati si nu va puteti bucura de apelativul “cocalar”. Iata aici si o mostra:

0-36-159322678_3625360 Mai multe aici: cocalari cu iphone

Atentie! Site-urile de mai sus sunt interzise persoanelor sub 18 ani! Teoretic. Asta e doar asa, ca sa va previn ca unele sunt chiar vulgare.

AVIZ PITIPOANCELOR! Ca tot am precizat despre trend-ul cu Iphone-ul, sa va mai spun despre un lucru esential care este un “must-have” al acestui sezon pentru voi! UN BEBELUS, MAI FUFELOR! Trebuie sa va vada cocalarii fete de casa, iubitoare si familiste (desi voi va pierdeti noptile prin banbu).  Nu conteaza varsta! Atata timp cat tu esti pitzi, bebe e un must-have, faataa!

Jalnic!

14345bcbb4dfe78c9c3af6464708d39a6b57eec96942b5f1331227f612420c3e[poza preluata de pe http://www.pitzipoanca.org]

5 Comments

Filed under Funny, no comment

5 responses to “Pitzipoance de peste granita si trend-ul in randul pitzipoancelor mioritice

 1. Lau

  Site-urile astea gen pitzipoanca si cocalar punct nush ce nu fac decat sa ii incurajeze pe cei vizati sa se dea din ce in ce mai mult in spectacol. Din seria ‘nu exista publicitate negativa’… Nu stiu cat de bine inteleg piti si coca ironiile sau cat de penali sunt. Atata vreme cat isi vad fata si hauru pe tot netu’, ei is mai mult decat incantati.

  • Atunci, ce le putem face? E deja un trend sa fii pitzipoanca. Si cele care sunt pe punctul de a deveni, fac glumite si rad cum ca :” Sunt o pitzi! ei si? Macar recunosc. Toata lumea are poze prin bai! Hehehe”

 2. Lau

  Pai? Si nu era mai bine daca nu auzeau niciodata de ‘pitzi’? 🙂 Oricum o sa se rasufle si trendul asta ca multe altele. Voit sau nu, lumea o sa fie tot mai putin interesata. Cu cat le bagam in seama mai putin mai repede, cu atat mai bine.

 3. o tema infinit discutabila si infinit dezgustatoare, dar in acelasi timp utila sentimentului de respect de sine. cat timp nu ai ajuns in halul asta te mai poti numi quasi-inteligent. oricum, imi place cum arata noua culoare.

 4. Se spune ca suntem schimbati de ceea ce contemplam. Eu una nu vreau sa contemplu pitipoance; lasa-le in plata Domnului!

  Si mie imi place cum arata blogul acum :*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s