Prieten 24/24

Pentru cei frustrati, pentru cei care sufera din dragoste, pentru cei care au picat bac-ul, pentru cele carora li s-a rupt vreo unghie, pentru cei care au luat 2 la chimie, pentru cei care s-au certat cu parintii, pentru cei care se pastileaza, pentru cele care au ramas insarcinate la 12 ani, pentru cele care au fost batute de soti, pentru cei care au fost prinsi de radar, pentru cei care au ajuns la politie, pentru cele care s-au prostituat, pentru homosexuali, travestiti, pentru zoofili si indragostiti, pentru copii si pentru parinti, pentru bunici si strabunici, pentru ORICE PROBLEMA, veti avea mereu un prieten 24/24 care sa stea cu voi in telefon, sa va dea un sfat obiectiv, sa va asculte, sa va indrume (teoretic), sa va ajute sa treceti peste problemele din viata sexuala, sau problemele cu sefu`, sau sa va consolati cu gandul ca oricum nu veti trece clasa, sau ca oricum iubita va inseala.

Este acel prieten care va va spune MEREU TOTUL VERDE IN FATA(pentru ca nu va cunoaste).Este acel prieten, care cu o sinceritate nemaipomenita, iti va spune in fata ca esti un dobitoc, sensibil si ca nu ai altceva mai bun de facut decat sa iti plangi de mila?!? Este ACEL PRIETEN care va pastra toate secretele tale legate de cum ti-ai inselat iubita, sau cu cine ai ramas insarcinata, daca ai copiat la bac sau daca te-a batut tata la 20 de ani.

Il vei gasi aici: vreau sfat

Un program realizat cu scopul de a te ajuta sa te descarci, sa te eliberezi de stres. Este un program destul de bun pentru cei care stau foarte prost cu comunicarea cu cei din jur. Avantajul este ca poti fi sigur ca tipul/tipa de la celalalt capat al liniei telefonice nu va impartasi secretul tau nimanui. Dezavantajul e ca…pur si simplu trebuie sa apelezi la o asemenea solutie. Trist, stiu…

P.S. : Apropo de Alice. Cred ca nu a auzit de “vreau sfat”. Decat sa posteze circul din metrou, mai bine suna la “vreau sfat”. Dar cred ca nici aia nu ar fi putut sa o ajute.

Advertisements

1 Comment

Filed under Ce se mai aude, no comment

One response to “Prieten 24/24

  1. pentru ca iti pasa de frustrati, de cei care sufera din dragoste, de cei care nu au luat bacul, de cei cu o unglie rupta si de gravidele de 12 ani, de homosexuali si de cei cu probleme sexuale – FELICITARI.
    As fi chiar curios sa stiu parerea ta despre toate astea, pentru ca de dat sfaturi la 18 ani….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s