Gafe din parlament (si nu numai)

Desi urasc politica, asta nu ma va impiedica sa rad putin de gafele unor faimosi parlamentari. Deh, pana la urma, si ei rad putin mai mult de noi, astia de rand, cand e vorba de pavat strazi, construit poduri si mariri salariale.

Voi incepe cu mioriticul Gigi Becali. Desi mi se pare foarte straniu sa asociez cuvantul “parlamentar” cu “Gigi Becali”, o voi face, pentru ca din nefericire, reprezinta un crud adevar.

Gafa:  “Este vointa lui Dumnezeu ca eu sa pasc acest popor”- cred cu desavarsire ca “vointa lui Dumnezeu” este sa te izolezi undeva in munti.

Alta gafa a domnului Becali care trebuie mentionata ar fi : “Becali e un brand. Eu la Avicola Iasi pot sa fac pui Gigi Becali, daca vreau”- bravo tie! Te reprofilezi pe puii de gaina ca sunt foarte la moda, acum cu noul hit “Pui de Crevedia”, semnat: Sexy Braileanca. Poate faceti vreun schimb de experiente: Braileanca se introduce in puii tai (la propriu, a nu se interpreta) si tu te bagi in filme porno! Iti doresc multe “succesuri”, precum spunea diva de Elena Basescu.

Urmatorul politician in ring:  Corneliu Vadim Tudor!

Gafa: “Eu as putea sa fiu presendinte pentru o zi, dar o zi polara de sase luni.”- ah..ce joc de cuvinte, cata indemanare, cata logica! Hai sa iti zic si eu una: daca as avea roti, as fi un autobuz! Asa ca daca ai avea “creer”, “sudoku” asta ti-ar iesi mai bine!

O alta gafa memorabila a domnului Vadim ar fi: “Batea ploaia cu grindina, mare cât singurul testicul al lui Oliviu Gherman.”- nu am auzit de acest domn Gherman, dar cred ca tatal lui trebuie sa fie tare mandru de el.

Am avut ciobani, dictatori, urmeaza marinari: Traian Basescu

Gafa: ” Este mult mai bine, zic eu, sa îti faci lectura pe vapor decât sa faci sex cu fundul. Între mine si domnul Nastase este o mare diferenta: spre deosebire de mine, domnul Nastase foloseste fundul pentru a întretine relatii sexuale.”- putem concluziona cu usurinta ca domnului Nastase ii plac alti domni care folosesc la randul lor “fundul”. Acum ma intreb, oare ce lectureaza domnul Basescu pe vapor cand are “carja” in mana?
Domnul Adrian Nastase, despre Antonie Iorgovan (habar n-am cine e, spre rusinea mea): ““Domnul Iorgovan e un fel de electron sarit de pe orbita”- Cata cultura! Dumneata esti ca o mazgalitura facuta pe caietul de chimie! Iata si un adevar din partea domnului Nastase, deci nu pot sa il incadrez la “gafe”:  “Ceea se este dramatic pentru un om ca mine este ca semneaza mai mult decât citeste.”- nu pot sa zic nimic mai mult decat ca: se vede!

Iata ca gafele nu vin doar din partea politicienilor!

P.F. Teoctist: “Si preotii, la fel ca fotbalistii, intra în joc cu un vesmânt, ceea ce înseamna ca sunt multe asemanari între noi.” – Pai, parinte, incep sa realizez cu stupoare ca slujba inseamna un joc pentru dvs. Si mai am o intrebare: “la fel ca fotbalistii, intrati in joc cu un vesmant” si iesiti la finalul “jocului” in bustu` gol?

O avem acum si pe faimoasa Loredana Groza: “Am invatat putin limba braziliana!”- poate ne inveti si pe noi! Da` ia spune-mi, in “Chinezia” si “Nemtia” ai fost?

Si pentru incheiere, l-am pastrat pe “muzicantul” Costi Ionita : ” “Fiecare are gusturile lui in muzica.. N-are cum sa asculte toata lumea numai Schopenhauer”- dragul meu, imi pare rau ca te dezamagesc, dar Schopenhauer a fost, bietul de el, un simplu filozof!

Advertisements

Leave a comment

Filed under Funny

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s