De unde si pana unde?

Poate multi dintre voi nu stiu,dar “Supa de Pui” este numele unui intreg arsenal de carti pentru suflete.Da!Chiar asa se numesc aceste carti:”Supa de pui pentru suflete tinere” sau “romantice” s.a.m.d.Un intreg arsenal de povestioare delicate,care mai de care mai siropoase si incitante,povestioare care intr-adevar iti umplu sufletul cu magia lor.Deci de aici,”supa de puiu” meu..si nu mi-am ales acest nume pentru ca Puiu de Crevedia e la moda,ci pentru ca pur si simplu atunci cand am ragaz,o picatura de timp liber,shed in camera mea galbena,in patul meu pufos,langa veioza mea “femeie abstracta” si savurez in tacere aceste povestioare.Suna tentant?Puneti deoparte din alocatia voastra maiastra 15 RON,dati fuga la librarie si intrebati-o pe doamna de la cartile “pentru suflet” ce “supa de pui” va poate recomanda.

Asa ca inainte de incheiere,imi amintesc ca eram cu o prietena in Libraria Papyrus si eram curioasa sa vad daca a mai aparut vreun “sortiment” nou din “Supa de Pui”.Tipa cu care eram nu stia de existenta acestei colectii,si cand am intrebat-o pe doamna de la carti :”Supa de pui aveti?”,tipa a ramas stupefiata,mai ales cand doamna de la carti a mai si raspuns cu nonsalanta la o intrebare atat de bizara ,ca :”Da,desigur!”Deci fara teama,fara emotii,fara glas tremurici,dati fuga in librarii ca nu stiti ce pierdeti.

PS: Tipa era Moopzee (hihi)

Advertisements

3 Comments

Filed under Ce se mai aude

3 responses to “De unde si pana unde?

  1. Tipa Blonda

    Bai daca ma duc si zic:”supa de pui aveti?” si rad alea de mine cu lacrimi si ma trimit la alimentara o sa zic ca-i doar vina ta:))

  2. CZ

    Bv mah.. se pare ca ai ajuns mult mai departe de cat ma asteptam.. asta in raport cu varsta.. plm ai un intelect superb 🙂 poate am sa-ti trimit cv.. ca caut o persoana care sa dezlege un “mister” da ma mai gandesc 😛 dau comentu asta pt tot blogu.. nu numai la partea asta.. e impresionant:P.. chiar te-ai legat de nijte probleme “sociale”(sa zicem) super tare… Vezi k in anumite paragrafe.. devii rasista :D.. am ochii p tine ;)! pup u ! ciau

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s